Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سایت تخصصی فوتبال به معرفی برترین دروازه‌بان‌های قاره‌های مختلف پرداخت که نام امیر عابدزاده به‌عنوان برترین دروازه‌بان آسیایی شاغل در فوتبال اروپا به چشم می‌خورد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فوتبال ایران این روزها با داشتن سه دروازه‌بان در فوتبال اروپا که سابقه عضویت در تیم ملی را داشته یا هم‌اکنون عضو تیم ملی هستند، در این امر پیشتاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا بیرانوند در آنتورپ بلژیک، امیر عابدزاده در ماریتیموی پرتغال و سوشا مکانی در میوندالن نروژ، سه بازیکنی هستند که لژیونرهای دروازه‌بانی فوتبال ایران محسوب می‌شوند.

سایت 90min در مطلبی به عملکرد دروازه‌بان‌های شش قاره مختلف که در فوتبال اروپا مشغول هستند پرداخته که در این بین، امیر عابدزاده پسر احمدرضا عابدزاده که جزو مشهورترین دروازه‌بان‌های فوتبال ایران و ملقب به عقاب آسیا بود، به‌عنوان بهترین دروازه‌بان قاره آسیا معرفی شده است. لیست نفرات برتر هر قاره را در ادامه می‌بینید:

1- امیر عابدزاده - آسیا

بهترین دروازه‌بان آسیایی این روزها امیر عابدزاده، دروازه‌بان تیم ملی ایران و ماریتیموی پرتغال است. او که سابقه عضویت در پایه‌های برنتفورد، تاتنهام و حضور در فوتبال آمریکا را دارد و با دعوت کارلوس کی‌روش در لیست تیم ملی در جام جهانی 2018 روسیه حضور داشت.

لیگ برتر پرتغال| برتری ماریتیمو با دروازه‌بانی عابدزاده

2- آندره اونانا - آفریقا
در میان آفریقایی‌ها، برجسته‌ترین آنها دروازه‌بان کامرونی آژاکس است. او که در لاماسیا (آکادمی بارسلونا) آموزش دید، اما بدون بازی در تیم اصلی بارسلونا، در سال 2015 توسط تیم هلندی خریداری شد. اونانا در این پنج سال رشد قابل توجهی در آژاکس داشته و امروز ارزش او در بازار نقل و انتقالات به 36 میلیون یورو می‌رسد. اونانا همچنین از اولین بازی خود برای کامرون در سال 2016 تا کنون، آنها 18 بازی ملی انجام داده است.

4- یان اوبلاک - اروپا
دروازه‌بان اسلوونیایی اتلتیکومادرید نه تنها در اروپا، بلکه در جهان به‌عنوان باارزش‌ترین دروازه‌بان در بازار است. این دروازه‌بان 27 ساله در سال 2014 وارد اتلتیکومادرید شد تا پله پله تبدیل به دروازه‌بانی مطمئن زیر نظر دیه‌گو سیمئونه شود.

4- کیلور ناواس - کونکاکاف
پس از کسب چند قهرمانی در رئال مادرید و با ورود تیبو کورتوا، کیلور ناواس مجبور به ترک این باشگاه شد و اکنون عضو باشگاه پاری‌سن ژرمن است که همچنان کیفیت بالای خود را حفظ کرده است. او با پاری‌سن ژرمن قهرمانی لوشامپیونه و اولین فینال تاریخ این باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد.

5- آلیسون بکر - آمریکای جنوبی
بهترین دروازه‌بان آمریکای جنوبی، دروازه‌بان برزیلی لیورپول است. آلیسون بکر در اینتر ناسیونال آموزش دید و پیش از پیوستن به قهرمان فعلی لیگ برتر در تیم رم عضویت داشت. بکر همچنین با تیم ملی برزیل قهرمان کوپا آمریکا 2019 شده و تا کنون 44 بازی ملی انجام داده است.

6- متیو رایان - اقیانوسیه
متیو رایان، بهترین دروازه‌بان قاره اقیانوسیه است که در تیم برایتون (هم تیمی علیرضا جهانبخش) عضویت دارد. رایان 28 ساله، سال 2017 از والنسیا وارد لیگ برتر شد و تاکنون 58 بازی برای تیم ملی استرالیا انجام داده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تیم ملی لیورپول تیم ملی لیورپول بهترین دروازه بان امیر عابدزاده تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: اگر خوش شانس باشید می‌توانید در ارتفاعات کمتر تصرف شده زاگرس و البرز عقاب طلایی را در حال پرواز ببینید. این گونه هزاران سال است که در سراسر قلمرواش در نیمکره شمالی زمین، موجودی دست‌نیافتنی، اسطوره‌ وار و باشکوه است.

هم‌اکنون حدود ۱۲۸ گونه جانوری و مهره‌دار کشور در معرض خطر انقراض هستند که برخی وضع خوبی ندارند. در ایران در رده پرندگان، درنای سیبری، بالابان، اردک سرسفید، میش مرغ، عقاب طلایی و اردک مرمری در معرض خطر انقراض هستند. البته عقاب طلایی در مقیاس جهانی و بر اساس نظر کارشناسی IUCN در معرض خطر نیست. اما وضعیت این گونه و همه پرندگان شکاری در ایران تعریف چندانی ندارد.

عقاب طلایی در ایران:

عقاب طلایی گونه‌ای روزگرد است که در زیستگاه‌های کوهستانی ایران زندگی می‌کند و بیشتر به عنوان پرنده‌ای مهاجر شناخته می‌شود و خیلی کم به صورت بومی یا تولیدمثل کننده دیده می‌شود. این گونه شباهت زیادی به عقاب شاهی دارد و از دور وقتی در آسمان به لکه‌ای در حال پرواز می‌ماند، شبیه سارگپه هم می‌تواند باشد.

رژیم غذایی: انواع پستانداران نظیر خرگوش، سنجاب، روباه، سگ، دام سبک، موش، جرد، انواع پرندگان مانند کبک، قرقاول، غاز، حواصیلو ... و انواع خزندگان مانند لاکپشت، مار، مارمولک و...

ویژگی‌های شاخص جسمانی: طول بال آنها بین ۱۸۵ تا ۲۲۰ سانتی متر نرها و ماده‌ها از نظر ظاهری شبیه هم هستند، اما ماده ها بسیار بزرگتر از نرها هستند. وزن ماده بین ۳.۹ تا ۶.۱ کیلوگرم و وزن نر ۳ تا ۴.۴ کیلو گرم است.

مخاطرات: تقریباً تمام تهدیدات عقاب‌های طلایی به طور مستقیم یا غیرمستقیم به فعالیت‌های انسانی مربوط است. از جمله: تغییر زیستگاه، آزار و شکار جوجه‌ها، مسمومیت ناشی از مسمومیت طعمه، برخورد با هواپیما و دکل‌های برق، توسعه شهرنشینی، و جمعیت‌های انسانی، کاهش طعمه.

عقاب های جهان

۶۰ گونه عقاب در دنیا

۴۰ گونه عقاب در آفریقا

۱۱ گونه در ایران (عقاب دریایی دم سفید، عقاب دریایی پالاس، عقاب طلایی، عقاب شاهی، عقاب خادار بزرگ، عقاب خالدار کوچک، عقاب صحرایی، عقاب خاکی، عقاب پرپا، عقاب دوبرادر، عقاب مارخوار)

سرعت متوسط عقاب‌ها: ۶۵ تا ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت

۱۴ تا ۲۸ سال : متوسط عمر

آهو و کل‌وبز: بزرگترین حیواناتی که می‌تواند شکار کند

۲۰۰ هزار برابر: قدرت بینایی بعضی از عقاب‌ها نسبت به انسان (توانایی دیدن خرگوش از فاصله ۳ کیلومتری)

۹۰۰ کیلوگرم: وزن آشیانه بعضی از عقاب‌ها

۱۳ تا ۱۸ سانتی متر: طول چنگال های عقاب طلایی

۱۷۰ تا ۲۵۰ هزار : تعداد تخمینی کل عقاب‌های طلایی منفرد

۶۰ تا ۱۰۰ هزار : تخمین تخمینی جفت‌های زادآور

زیستگاهای جهانی: اوراسیا، آمریکای شمالی و شمال آفریقا

زیستگاه‌های ایرانی: مناطق کوهستانی نواحی شمال و غرب کشور

کد خبر 847548 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش حیوانات - انقراض گونه‌ها محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • عکس| استوری برترین دروازه‌بان جام ملت‌ها، بعد از قهرمانی
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد
  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • چشم عقاب: فخرفروشی لیگ روشن به لالیگا!
  • تیم ملی فوتسال ایران فینالیست شد/ یک گام تا قهرمانی در قاره‌کهن
  • تصمیم مهم مهدی قایدی برای فصل آینده